Op 1 november heb ik mijn swappakketje ontvangen! Zo leuk om een kadotje per post te krijgen! Diegene die mij had (@sandradecorte81) heeft goed haar best gedaan! De buitenkant zag er al super leuk uit met roze, glitters en veertjes was het super leuk ingepakt!

Maar uitgepakt was alles nog leuker! Sandra heeft 2 roze kopjes voor mij opgepimpt, super leuk met een uiltje en de ander met de tekst: “pink is my signature color”. Vooral die met de tekst vind ik echt geweldig en zo waar. Verder zaten er ook leuke zelf opgepimpte theetipjes bij, natuurlijk ook thee en lekkere suikerstaafjes.

swappakketje

Verder zat er nog een lekker geurend kaarsje in een roze notitieboekje en 4 mooie ballen voor (kerst)versiering. Ik ben met alles echt blij, het past helemaal bij mij en het ziet er allemaal erg leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *