Op 31 oktober was het zover en moesten we onze swaps versturen! Ik heb mijn best gedaan om er een leuk pakketje van te maken en om er een aantal zelf gemaakte dingetjes in te doen. Zo heb ik dit & teken geborduurd op een canvasje. Dit was nog best veel werk! Maar het resultaat vond ik erg leuk!
&geborduurd

Verder had ik ook nog een wandhanger gemacrameed. Hieronder hangt hij rechts op mijn eigen muur. Ik heb een stok uit de tuin gehaald, die heb ik geschrapt en daaraan heb ik de hanger geknoopt. Vond ik ook een leuk resultaat hebben en ik hoop dat mijn swapmaatje er ook blij mee is.

macrame wandhanger

Verder had ik nog wat spulletjes gekocht. Zoals een klein autotje voor haar zoontje, een glazenflesje, chocolademelk, notitieboekje en chocola. Dit alles heb ik natuurlijk geprobeerd om zo mooi mogelijk in te pakken.

Ik vind het zelf erg leuk om creatief bezig te zijn voor een ander zodat deze een leuk pakketje op de mat krijgt! Want echte post is zoveel leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *