Tegenwoordig krijgen we helaas niet meer zoveel echte post en gaat heel veel via internet, maar echte post blijft toch zoveel leuker. Ik ben gek op post en ben daarom dit blog begonnen. Gelukkig zijn er meerdere initiatieven van mensen om toch post te krijgen. Hier wil ik in dit blog aandacht aan besteden. Enkele initiatieven die ik ken:

  • Instaswap
  • Snailmail
  • Postcrossing

En misschien kom ik nog wel achter meer mooie initiatieven om meer post te krijgen. De instaswap is nu de eerste die weer van start gaat. Vanaf 12 september heb je 2 weken de tijd om je in te schrijven op www.instaswap.nl. In een ander blog zal ik jullie meer vertellen over instaswap en ik zal jullie laten zien wat ik ga maken en wat ik krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *